Hauràs d’escriure’ns un email a dharanabegues@gmail.com o enviar-nos un WhatsApp al 670846110 i nosaltres t’enviarem un mail amb el link de descàrrega.
Un cop t’has posat en contacte amb nosaltres i ens has facilitat el teu e-mail, ja pots accedir a l’App. Un cop dintre, hauràs d’omplir i firmar un document d’inscripció (apartat «Mis contratos»). Allà apareix tota la informació del funcionament del centre així com el nostre número de banc per fer-nos el pagament.
Nosaltres t’assignarem el bonus o quota que hagis escollit i des d’allà podràs reservar totes les classes a les que vulguis venir.
Els pagaments es fan via transferència bancària, Bizum si és un pagament puntual o en efectiu quan vinguis a classe el primer dia. De moment, no fem domiciliacions bancàries i en el cas de les quotes hauràs de programar amb el teu banc el pagament entre el dia 1 i dia 5 de cada mes.
Els bonus son packs de classes amb caducitat de 3 o 5 mesos. Només es consumeix la sessió quan vens.
Les quotes són classes que pots consumir durant el període d’1 mes. Si un mes no has consumit totes les classes, no es poden recuperar el mes següent.
Si vindràs de manera regular, et surt més a compte acollir-te al sistema de quotes. En canvi, si vindràs de manera puntual, els bonus.
Sí. Els bonos de 5 sessions caduquen al cap de 3 mesos i els de 10 o 12 sessions al cap de 5 mesos des de la data de compra.
Només en el cas d’un adult amb el seu fill/filla fins els 16 anys.
En aquest cas, hi ha una quota de manteniment de 15€. Aquesta quota et dona accés a 1 classe.
Aquesta quota també s’aplica a les vacances o durant el mes d’agost on tenim horari reduït.
Hauràs d’enviar-nos un e-mail o WhatsApp abans del dia 25 si no vols continuar el mes vinent.
Sí, tant en els bonus com en les quotes si fa més d’1 any que no vens.
En casos excepcionals com una lesió o embaràs, no hauràs de pagar novament la matricula.
Sí. Et podem donar una targeta personalitzada amb el bonus o classe que necessitis.
Un cop la persona rebi el regal, s’haura de posar en contacte amb nosaltres per explicar el funcionament del centre així com ajudar-la en tot el que necessiti.
Posar-se en cua és estar en una llista d’espera virtual, quan la classe en la qual t’has posat en cua s’allibera t’arriba una avís per email, notificació o et cridem.
Pots posar-te en cua en totes les classes que t’encaixin perquè a última hora pot haver una baixa.
Podràs cancel·lar una sessió sense cost abans de les 4h en una classe grupal, 24h en una classe privada o entrenament personal i 72h en un taller o activitat especial. Has de cancel·lar a través de l’app o si no disposes d’app, enviant un missatge al correu electrònic o WhatsApp.
Si no cancel·les abans d’aquest termini, es descomptarà el 100% de la sessió. En el cas de tallers o activitats pedràs la reserva que, normalment, és entre un 30 i 50%.
Sí i de fet és molt recomanable sempre que tinguis el OK mèdic i el teu embaràs no sigui de risc. Ens hauràs de comunicar la setmana en la qual estàs per poder adaptar-te la pràctica o l’entrenament. És important que ho sapiguem per poder-te acompanyar en el procés.
Si ets una persona amb poca mobilitat, amb poc control en la respiració i vols començar per una pràctica de ioga per conèixer les bases et recomanem el ioga suau. Si el que busques és una classe més introspectiva per connectar amb tu mateix/a pots començar també per Yin ioga. Mesos més tard, si sents que necessites un ritme més dinàmic, podries passar a les classes de Vinyasa, però tenint en compte que en aquestes classes no ens centrem tant en les bases de la pràctica i per això és important tenir un control sobre la respiració i conèixer les alineacions de les postures.
Si ets una persona amb facilitat per adoptar una rutina i disciplina podries començar per Ashtanga ioga. És una pràctica intensa físicament, però s’adapta al ritme i nivell de cada persona. En aquestes classes t’ajudarem a construir la teva autopràctica de ioga seguint la primera sèrie d’Ashtanga.
Aquesta pràctica mil·lenària té múltiples beneficis a nivell físic i mental. Si practiquem regularment sentirem el nostre cos més fort, més flexible, adoptarem una millor postura corporal i aconseguirem sanar els sistemes interns del cos (immunològic, digestiu, endocrí, etc.). A més, tindrem més claredat mental, major nivell d’energia i un sentiment de pau interior que ens ajudarà a enfrontar tots els reptes de la nostra vida. També ens ajudarà a combatir l’estrés i l’ansietat i aprendrem a tenir un major control de la nostra respiració.
El ioga és per a tothom. No has de saber res abans de començar ioga… ni ser flexible o fort, ni saber relaxar-te… el ioga precisament t’ajudarà a aprendre i desenvolupar tots aquests aspectes en tu i molts més.
A més hi ha diferents estils de ioga per a tota mena de persones, edats i gustos. Troba el que més s’adapta a tu.
Recorda: si pots respirar, pots fer ioga.
Només necessites roba còmoda d’esport. A l’hivern necessitaràs una jaqueta al prinicipi i al final de la classe, però durant la pràctica més intensa no caldrà.
També cal saber que la pràctica de ioga es fa sense mitjons, descalços, per a no relliscar.
Per a la pràctica de ioga és imprescindible el mat (la màrfega) i és recomanable que sigui antilliscant i especial per ioga. No serveixen les esterilles de gimnàs o de pilates. També podem utilitzar blocs, cinturons i mantes, encara que no són imprescindibles. Al centre tens tot el material necessari encara què si t’animes a practicar regularment et recomanem que per higiene tinguis la teva pròpia màrfega.
Sí, depenent de la lesió. Comenta’ns abans de la classe la teva situació perquè nosaltres et podem ajudar i demana variacions si sents dolor o alguna postura no et senta bé. Recorda que en el ioga treballem l’escolta i el respecte cap a un/a mateix/a així que el més important és que la teva pràctica sigui saludable. No et comparis amb ningú.
Tradicionalment durant la pràctica de ioga no es beu aigua. Quan practiques ioga, estàs elevant sistemàticament la calor corporal del cos i si beus aigua, aquesta calor interna baixarà ràpidament, s’omplirà el teu estómac i detindràs el flux de la teva pràctica. Si desitges prendre aigua és recomanable fer-ho abans o després de la teva pràctica.
Si mai has fet esport és recomanable fer una sessió d’entrenament personal per conèixer el teu estat de salut i les teves necessitats. A més t’ajudarà a motivar-te i a adquirir compromís amb tu mateix/a. A partir d’aquí et guiarem i t’explicarem les diferents opcions que oferim per a què puguis mantenir la teva rutina i adoptar un estil de vida saludable. No creiem en les rutines a curt termini -a no ser que sigui un entrenament especific per assolir una proba com una oposició- ja que són insostenibles al llarg del temps.
Quan es pateix una lesió es debiliten algunes estructures corporals, principalment els músculs, i això provoca que encara que s´hagi recuperat la funció no s’estigui preparat/da per tornar a la pràctica esportiva o rutina diaria habitual. És en aquest moment quan agafa importancia la readaptació de lesions: entrenaments específics aprobats per un metge i/o fisioterapeuta per recuperar correctament totes les estructures i previndre recaigudes. Exemples: operacions d’esquena, lesions d’espatlla, genoll, tormell, canell, etc. Si has patit alguna lesió posa’t en contacte i t’ajudarem en la teva recuperació. És molt habitual veure persones esportistes que deixen de costat una part molt important en el seu entrenament: la part d’estiraments i mobilitat. A Dharana creiem que la força, la flexibilitat i el rang de moviment han d’anar sempre de la mà així que recomanem que un cop et recuperis d’alguna lesió, adquireixis l’habit de fer exercicis de mobilitat o començar amb la pràctica de ioga per evitar futures lesions.
Sí. Fem classes de ioga i entrenament personal a domicili i sessions especials a empreses o esdeveniments puntuals. Consulta l’Apartat Activitats>Corporate.
Mireia Magrans
CoFundadora i professora de ioga
ROPEC Nº56325 – RYT +700h Yoga Alliance
El ioga va arribar a la meva vida en el 2014, quan vaig començar a treballar en una agència de màrqueting i esdeveniments. Des de la universitat, havia patit estrès i ansietat i l’esport era la via per combatre aquests episodis. Recordo que una terapeuta em va ensenyar a fer Nadi Sodhana, tècnica de respiració, per pal·liar amb la meva ansietat i, sense saber-ho, poc temps després la practicaria en una classe de ioga.
Des de petita havia viscut a Begues, però el 2015 vaig anar a viure a Barcelona ciutat i va ser allà on la meva pràctica es va assentar. Durant tots aquells anys vaig practicar hatha ioga i estils com Vinyasa, Jivamukti, Dharma, Yin i Ashtanga tradicional, la pràctica que encara m’acompanya de la mà de la meva mestra Tabata Trejo.
La meva major revolució va ser en el 2019, quan vaig decidir fer un viatge sola al Nepal. Vaig fer un voluntariat, un trekking per l’Annapurna i vaig conèixer de prop la pràctica de Hatha Ioga tradicional, la meditació i el Bhakti Ioga. En tornar d’aquell viatge vaig decidir fer la meva primera formació de professora a Espacio de Yoga de Barcelona -la sala on vaig créixer com a practicant i professora- i va començar l’altre camí; el de transmetre i compartir.
Durant tots aquests anys, la meva pràctica ha anat evolucionant i també les meves classes, sent una mescla de tot el que m’han ensenyat els meus mestres i el que he experimentat jo a través de la meva pràctica personal i viatges al Nepal i l’Índia.
Imparteixo classes de Hatha tradicional, ioga suau, Vinyasa, Ashtanga estil Mysore i Yin ioga. Sóc fidel a mantenir un ensenyament tradicional, però adaptat als temps actuals introduint anatomia i biomecànica i variacions si és necessari.
La meva formació:
Joan Alarcón
CoFundador i entrenador personal
COPLEFC nº57329
Després de graduar-me en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i fer un Màster en Professorat, sentia una manca de capacitats i no m’identificava amb els sistemes d’entrenament tradicionals com els que es desenvolupen als gimnasos. Aquí va començar el meu vincle, fa uns 10 anys, amb l’entrenament funcional, la mobilitat, TRX, cal·listènia, bodyweight i animal flow, entre d’altres.
També vaig començar a interessar-me en el ioga, la meditació i tècniques de respiració, com el mètode Whimhof o la tècnica Alexander i la RPG (Reeducació postural Global), totes elles m’han resultat de gran utilitat en el meu creixement personal, millora física i salut mental.
L’any 2015 vaig crear l’empresa Fitathome, amb l’objectiu d’apropar l’activitat física i l’entrenament a la disposició de tothom. També vaig començar a impartir classes grupals de mobilitat i estiraments i TRX a clubs esportius. Des de llavors la meva vida s’ha enfocat en el meu desenvolupament personal, tant físic com mental, amb la finalitat de poder exercir de guia cap a la resta de persones i poder participar en el seu procés d’autoconeixement, desenvolupament físic i salut.
Maria Mayans
Professora de hatha i vinyasa ioga
RYT 500h Yoga Alliance
Vaig entrar en contacte amb el ioga mentre estudiava a la universitat, buscant una alternativa a la dansa que havia practicat durant molts anys.
A dia d’avui, connecto amb els estils de ioga dinàmics i fluits com el Vinyasa on la sincronització de respiració i moviment és clau. Continuo aprenent cada dia i en la meva pràctica trobo inspiració en estils com l’Ashtanga que ens proposa un camí d’autopràctica, constància i evolució personal o el Jivamukti que inclou mantras, música, respiració i meditació a les classes.
A les meves classes intento compartir amb humilitat des de la meva experiència tot allò que a mi m’ha funcionat. A les classes cerco que la pràctica sigui amable per a tothom i s’adapti a cada persona, però a l’hora introduir moments més reptadors que despertin la inquietud de seguir evolucionant. M’agrada introduir reflexions o conceptes filosòfics que ens facin reflexionar o que puguem aplicar fora del mat a la nostra vida diària.