les classes d'entrenament conscient

Som un espai on apostem per noves formes d’entrenament, escapant dels gimnasos tradicionals treballant amb la màxima consciència. Creiem en el moviment coherent per a maximitzar el guany muscular i millorar la mobilitat articular.

A més, a la sala animem a realitzar l’exercici descalços o amb sabatilles minimalistes on cada dit té el seu propi espai, la qual cosa permet a la nostra anatomia treballar lliurement i moure’s de manera natural.

Oferim entrenaments personals amb plans personalitzats adequats a les necessitats de cada persona (objectius determinats, preparació física, readaptació de lesions, correcció postural, etc.) i classes en grups reduïts fixades a l’horari (functional training, mobilitat i estiraments i animal flow).

Classes individuals o en parella, destinades a aplicar la teràpia o entrenament físic que cada persona necesita en funció a les seves necesitats, objectius i estat físic.

La primera sessió és de valoració de l’estat físic de la persona per disenyar un programa d’entrenament adient a les seves característiques. Les classes s’estructuren començant amb un escalfament, després, la part pricipal d’entrenament, i finalment, estiraments assistis i respiracions per tornar a la calma. És recomanable per a qualsevol persona que vulgui millorar a nivell de conciència corporal, condició física, o a nivell esportiu, o bé tractar molèsties, dolors, lesions, etc. Molt recomanable per a persones que no han tingut cap vicle amb l’activitat física i volen començar a fer alguna activitat per millorar la seva salut.

Per a més informació visita www.fitathomecoach.es  

Classe on treballarem els patrons de moviment bàsics, combinats amb una respiració conscient i estiraments.

Es desenvolupa a un ritme suau i està destinada a sentir, controlar i coordinar moviment i respiració. És una classe molt adient per a persones amb molèsties a nivell d’esquena, sobrecàrregues derivades de l’activitat física, males porstures continuades per motius de feina o sedentarisme, o bé, per a persones saludables que volen millorar la seva mobilitat i flexibilitat a la vegada que prenen consciència sobre el cos i la respiració.

Classe dinàmica enfocada a treballar les quatre capacitats físiques bàsiques.

Entrenament estructurat en forma de circuit on desenvoluparàs força, resistència, velocitat i flexibilitat utilitzant material divers d’entrenament i el teu propi cos. L’objectiu és el reforç de les principals estructures musculars.

Desenvolupa la teva força, resistència i mobilitat de la manera més animal.

Creat per Mike Fitch, l‘Animal Flow és un programa d’entrenament que treballa amb el pes del propi cos i consisteix a imitar moviments i gestos característics de diferents animals destinats a millorar la flexibilitat, agilitat, mobilitat, estabilitat, potència i resistència de tot el cos. És el resultat de la fusió de diferents disciplines com el ioga, el parkour, el breakdancing, l’entrenament funcional i la capoeira que resulta en un entrenament increïblement fluid, dinàmic i original.

A Dharana estem certificats per oferir aquest sistema d’entrenament, tant el L1 com el L2.

Desenvolupa força i flexibilitat amb control i precisió.

El Pilates és un exercici sense impacte, progressiu i global, que treballa la musculatura profunda, també anomenada estabilitzadora, i la musculatura externa o mobilitzadora.

Joseph Pilates va ser el creador d’aquest innovador sistema d’exercicis per a millorar la nostra musculatura, la nostra flexibilitat i ajudar a la nostra pau mental.