retirs

Els nostres retirs van dirigits a totes les persones que desitgen fer una pausa en la seva activitat quotidiana per a baixar el ritme de l’activitat mental i aprofundir en l’autoconeixement a través del ioga, la meditació, la consciència corporal i el contacte amb la natura.

Ens acompanyes?

PDF dharana retirs

retirs anteriors...

manipura

retir de ioga suau i meditació

19, 20 i 21 d'abril de 2024, Sant Ferriol, Girona

Manipura és un retir de 3 dies per descansar i connectar amb la teva pròpia naturalesa. Enrere queda el fred, la foscor i el recolliment de l’hivern, que a poc a poc va donant pas a la calidesa, la llum i l’extroversió dels mesos més càlids. La primavera és època de nous principis, de tornada al moviment i al creixement.

Per aquest motiu ens enfocarem en treballar el nostre chakra solar, Manipura, considerat un centre de força vinculat a la confiança en un mateix/a, a l’autoestima i a la capacitat de prendre decisions. L’energia d’aquest chakra ens permet transformar la inèrcia a l’acció i al moviment. Ens ajuda acomplir amb els reptes i moure’ns cap endavant a la nostra vida.

Un cap de setmana per aturar la teva activitat habitual i centrar-te en tu, la pràctica de ioga i la meditació a la natura.

(pau)sa

retir de ioga i escalada

22, 23 i 24 de març 2024, Coll de Nargó, Lleida

(Pau)sa és un retir de 3 dies per connectar amb el ritme de la natura. Un cap de setmana per aturar la teva activitat habitual i centrar-te en la pràctica de ioga i meditació, l’esport i la natura.

A més en aquest retir hem volgut afegir com a activitat addicional l’escalada (per a principiants i amb experiència), ja que existeixen moltíssimes similituds entre el ioga i l’escalada. Totes dues requereixen d’un estat de ment serè, concentració i un desig de reptar els nostres límits personals.

Aquest cop busquem fer tribu, compartir, riure i gaudir d’un cap de setmana d’activitat i aventura. Ens allotjarem en una casa autosuficient i aïllada, que encara que disposa de totes les comoditats, potser ens reptarà a adaptar-nos en certs moments.

origen

retir de ioga, meditació i artteràpia

13, 14 i 15 d'octubre de 2023, Santa Llogaia de Terri, Girona

Origen és un retir per tornar a tu. Per connectar amb el teu veritable Ser, amb la teva essència natural, pura, salvatge.

A un espai amb una energia molt especial on tindràs l’oportunitat de desconnectar de la vida quotidiana i occidental, deixar les tasques i responsabilitats externes i regalar-te una mirada cap a l’interior.

Uns dies que t’ajudaràn a conrear pau interior, creativitat, harmonia i benestar i a reconnectar amb els ritmes i cicles de la naturalesa.

be water

retir de ioga, surf i animal flow

31 de maig, 1, 2, 3 i 4 de juny de 2023, Agadir, Marroc

Si per alguna cosa s’han caracteritzat les cultures asiàtiques és per acceptar el canvi. Mentre que a Occident ha dominat una manera d’entendre les coses que alimentava la necessitat que l’ésser humà dominés a la naturalesa i la modifiqués a voluntat, en gran part del territori d’Orient, les coses es veien d’una manera molt diferent: renunciar a la pretensió de domar el medi ambient i fondre’s amb ell, evolucionant tal com ho fa el planeta.

«Be water, my friend». Perquè l’aigua pot fluir i també pot colpejar. L’aigua es caracteritza per no tenir forma, simplement s’adapta a la del seu entorn. A fluir!

sattva

retir de ioga i benestar

17, 18 i 19 de març de 2023, Sant Salvador de Guardiola, Barcelona

Segons la filosofia yóguica, l’univers es pot dividir en 2 categories principals: Prakriti (Maia) i Purusha (Realitat). Tot el coneixem nosaltres és Prakriti -Maia-, el món de la il·lusió. Purusha, d’altra banda, és l’única realitat.

Prakriti, el món il·lusori, consta de tres gunas (qualitats): tamas, rajas i sattva. Aquestes tres qualitats estàn presents a tot arreu; en els humans, animals, els objectes, menjar,..

En aquest retir cultivarem la qualitat de Sattva, -l’equilibri, l’harmonia, la bondat, la puresa, la creativat, l’actitud positiva i la serenitat – per tal de viure una vida més plena i amorosa.

agni

retir de ioga i alimentació ayurveda

25, 26 i 27 de novembre de 2022, Dosrius, Barcelona

Agni significa foc en sànscrit i per a la medicina Ayurveda el Agni és aquesta força que permet que el nostre cos, especialment el sistema digestiu, transformi l’aliment en substàncies assimilables perquè la nostra cèl·lula la converteixi en energia.

Agni representa la «chispa» de la vida i l’energia que tenim totes les persones. És el foc biològic que controla el metabolisme, la digestió i el sistema immunològic.

En aquest retir t’oferim la possibilitat de reconnectar amb tu mateix/a i sanar i purificar el cos a través de la pràctica de ioga i l’alimentació Ayurveda.

alquimia

retir de ioga per fusionar-te amb els 5 elements

6, 7 i 8 de maig de 2022, Sant Ferriol, Girona

Alquimia és un retir creat per connectar amb la nostra essència i fusionar-nos amb la natura a través del poder transformador de l’alquimia: la unió dels 5 elements naturals.

La terra, l’aigua, el foc, l’aire i l’èter ens acompanyaràn en aquest viatje cap al nostre interior.