alta i reserves

A dharana utilitzem l’App TIMP per realitzar les reserves de les classes si ets un alumne regular del centre.

Si no has vingut mai i vols venir per primer cop posa’t en contacte amb nosaltres enviant un e-mail a dharanabegues@gmail.com o un WhatsApp al +34 670 846 110 i nosaltres mateixos et farem la reserva. 

Alta al centre

1. Si has decidit que vols començar a practicar i/o entrenar amb nosaltres facilita’ns les teves dades personals -nom i cognoms, DNI, domicili postal, e-mail i telèfon- informant-nos de la quota o bonus que t’interessa (veure la secció d’horaris i preus). Si tens qualsevol dubte, t’orientem. Clica aquí i omple el formulari.

2. Tan aviat puguem, ens posarem en contacte amb tu per resoldre dubtes i donar-te d’alta al centre i a l’app Timp. Rebràs un e-mail al teu correu electrònic (mira a Spam!) i hauràs de clicar a l’enllaç que et portarà directament a la descàrrega de l’App gratuïta. 

3. Un cop dintre de l’App, hauràs de firmar el document d’inscripció al centre (el trobaràs dins de l’App> Mi Perfil> Contratos) i fer el pagament de la matricula i quota o abonament corresponent. El pagament NO es fa per l’app, es paga en efectiu, transferència bancària o Bizum.

4. T’activarem la teva quota o abonament i ja podràs començar a fer les teves reserves a través de l’App!

Reserves

Si ja ets un alumne donat d’alta a l’App, podràs començar a fer les teves reserves. 

1. Dintre de l’App podràs reservar per tipologia de classe o per l’horari establert.

2. Un cop escollida la classe, la reservaràs sempre que posi que està «disponible». En el cas que la classe estigui plena, passaràs directament a la llista d’espera per ordre de reserva. Si un alumne cancel·la i s’allibera una plaça l’App t’enviarà un missatge per comunicar-t’ho.

3. Tindràs fins a 4h per poder cancel·lar la classe i poder cedir la teva plaça a un altre alumne. Si  no has pogut cancel·lar abans de les 4h per un motiu personal de pes, informa’ns.

4. En el teu propi perfil tindràs un registre de totes les classes a les quals has assistit i les futures reserves, així com del saldo del qual disposes.

Important

– Si no ens has passat les teves dades, no estaràs donat d’alta i per molt que baixis l’App a App Store o Play Store no podràs accedir a les reserves del dharana.

– Quan no et quedi més saldo, en el moment de fer la reserva d’una classe, l’App et notificarà que està «pendiente de pago»

– En el cas que vulguis venir sempre a la mateixa classe et podem fer una reserva fixe perquè no hagis d’estar reservant setmanalment. Ara bé, el dia que no puguis venir tu mateix/a hauràs de cancel·lar la classe abans de les 4h.