normativa del centre

Descarrega i llegeix amb atenció la normativa i les condicions de pagament establertes per garantir un ordre i un bon funcionament de la sala. 

Normativa dharana 2023

Normativa

A les classes de Ioga, les sabates s’hauran de treure i deixar-les ben col·locades a l’entrada.

A les classes d’entrenament preguem que s’utilitzi calçat únicament per la sala (que no sigui el mateix calçat que el del carrer).

Es recomana portar el mat de casa i, en tot cas, si s’utilitza material de la sala cal tenir una bona cura i netejar-lo després de ser utilitzat. També caldrà deixar-lo al seu lloc al finalitzar la sessió. 

Per a les classes d’Ashtanga i activitats físiques és obligatori l’ús de tovallola.

S’ha de procurar arribar 5 minuts abans per preparar el material necessari i no interrompre als/les alumnes i al/la professor/a. En cas d’arribar tard, a Ioga s’entra després de l’OM.

Preguem que el telèfon mòbil es posi en silenci o apagat.

És necessari reservar la sessió a través de l’APP Timp. 

Si no pots venir a una classe s’ha de cancel.lar a través de la mateixa App per deixar la plaça lliure. Si cancel·les abans de 4h pots tornar a fer una reserva però un cop passades les 4h, la sessió quedarà consumida i no serà possible recuperar-la. Aplicable a quotes, bonus i classes soltes.

En el cas d’entrenaments personals i classes privades, s’haurà d’avisar amb 24h d’antelació, sino també quedarà consumida sense poder recuperar-la. 

Les quotes es consumeixen en el mateix mes. És a dir, no s’acumulen les sessions que no han sigut consumides i no es poden recuperar en un altre mes. 

Les classes es realitzen amb un mínim d’assistència de dues persones. En cas contrari, la classe quedarà anul·lada. 

També s’eliminaran del horari aquelles classes que al llarg de tres mesos no han superat l’assistència de tres persones

En els dies festius locals, autonòmics i estatals el centre romandrà tancat:
– Any nou (1 de gener)
– Reis (6 de gener)
– Festa Major d’hivern de Begues (20 de gener)
– Festius de Setmana Santa*
– Dia del treballador (1 de maig)
– Segona Pasqua*
– Sant Joan (24 de juny)
– Festa major d’estiu de Begues (25 juliol)
– Assumpció de la Mare de Déu (15 d’agost)
– Festa Nacional de Catalunya (11 de setembre)
– Festiu Nacional (12 d’octubre)
– Tots els Sants (1 de novembre)
– Dia de la Constitució (6 de desembre)
– Immaculada Concepció (8 de desembre)
– Dia de Nadal (25 de desembre)
– Sant Esteve (26 de desembre)

Fes-nos saber si tens qualsevol dolor, lesió o malaltia. En qualsevol cas, tant el centre com les persones docents del mateix no es responsabilitzen de qualsevol negligència que pugui ser causada per l’alumne així com dels seus efectes personals.

Condicions de pagament

El pagament de classes soltes, classes privades, entrenaments personals, quotes, abonaments i workshops s’abonaran en efectiu, Bizum o transferència bancària al ES93 1465 0120 3117 4594 2678. En cas de Bizum o transferència bancària indicar a “concepte” el nom del remitent. 

Les quotes es pagaràn entre el dia 1 i 5 de cada mes. 

En cas de voler cancel·lar o canviar la teva quota ens hauràs d’avisar abans del dia 25 enviant un correu a dharanabegues@gmail.com. Si s’avisa més tard del dia 25 que vols cancel.lar la teva quota, s’haura d’abonar un mes més.   

Tots els preus són amb l’IVA del 21% inclòs.

Els preus poden patir variacions. 

Es cobrarà una matricula de 25 euros al donar-te d’alta al centre a partir del 2022 en qualsevol quota o bonus.

La validesa dels bonus comencen el dia de la compra i duren fins a 3 mesos, en el cas dels bonus de 5 classes i fins a 5 mesos, en el cas dels bonus de 10 i 12 classes. Un cop passat aquest temps, l’abonament quedarà consumit. 

Si reserves un workshop i no pots venir has d’avisar amb 72h d’antel·lació. En cas contrari, no es farà el reemborsament de la reserva.

Només per alumnes amb quotes: si un mes no pots venir podràs optar per una quota de manteniment de 15 euros o bé tornar a pagar la matricula d’alta al centre de 25 euros. Aquest quota de manteniment et donarà accés a una classe solta durant aquell mes. 

Durant el mes d’agost, mes en el que el centre romandrà tancat per vacances, també hi haura una quota de manteniment de 15 euros.